Ο Σεπτέμβριος είναι ο νέος Ιανουάριος

Με τα διαδικτυακά μαθήματα και τα MOOC (Massive Open Online Courses) να είναι τόσο διαδεδομένα πλέον, όλοι μας μπορούμε να μάθουμε σχεδόν τα πάντα από την άνεση του σπιτιού μας! 

Μάλιστα το πρόβλημα δεν είναι πια το πώς θα παρακολουθήσουμε κάτι ενδιαφέρον, αν δε μένουμε σε μια μεγάλη πόλη  (όπως ήταν παλιά για εμάς τουλάχιστον που μένουμε σε νησί) αλλά το τι θα πρωτοδιαλέξουμε! Design, hand lettering, calligraphy, social media marketing, knitting, business administration, είναι όλα πιο κοντά από ποτέ, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτά τα προγράμματα ποικίλουν, τόσο από άποψη διάρκειας & τιμής όσο και σε σχέση με τις πιστοποιήσεις που προσφέρουν – στο άρθρο Πώς μπορείτε να μάθετε τα πάντα με Online Courses θα διαβάσετε περισσότερα και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες έχω κάνει μια εκτενή σύγκριση και μπορώ να σας γράψω πιο πολλά στοιχεία!

Για να δούμε λοιπόν τι διάλεξα εγώ για φέτος (γιατί ως γνωστόν ο Σεπτέμβρης είναι ο νέος Ιανουάριος) και πείτε μου στα σχόλια αν θα τα επιλέγατε και αν έχετε κάποιο να μου συστήσετε!

διαδικτυακά μαθήματα

Getting Started with Email Marketing

Το email marketing είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες και αν θέλω να προχωρήσω τη δουλειά μου και να εγκαινιάσω το καινούριο μου σάιτ μετάφρασης μόλις ετοιμαστεί, πρέπει οπωσδήποτε να μάθω τα βασικά. Γι’ αυτό θα ξεκινήσω αυτό το μάθημα το συντομότερο!

Going Freelance: Building and Branding Your Own Success

Μπορεί να είμαι ήδη ελεύθερη επαγγελματίας μεταφράστρια αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και it helps to stay ahead of the game.

Become a Certified Mentor for Professionals/Mentor 101

Γιατί πρέπει να βοηθάμε τους νεότερους και να γίνουμε αυτοί που χρειαζόμασταν κι εμείς όταν ξεκινούσαμε. Ειδικά ο χώρος της μετάφρασης μπορεί να είναι δύσκολος στην αρχή και το να έχεις κάποιον να σε συμβουλεύει ή να σε βοηθάει να ξεκαθαρίζεις τις σκέψεις σου είναι πολύ χρήσιμο!

Αυτά είναι τα φιλόδοξα σχέδιά μου για φέτος το χειμώνα! Εσείς παρακολουθείτε σεμινάρια; online ή κανονικά? Σας εκπαιδεύουν στη δουλειά σας ή πρέπει να φροντίζετε μόνοι σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη;

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Array ( [marginTop] => 100 [pageURL] => [page] => [width] => 292 [height] => 300 [alignment] => left [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )
Please Fill Out The TW Feeds Slider Configuration First