ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

επιμέλεια metaphrasi

book marketing

  • Δημιουργία ebook Η νέα τάση στον εκδοτικό χώρο μια που οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες έχουν κάνει απείρως ευκολότερη την ανάγνωση on the go αλλά και στο σπίτι. Η αγορά ενός βιβλίου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη καθώς με ένα κλικ το βιβλίο μπορεί να βρεθεί άμεσα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του αναγνώστη. Το μέλλον των εκδόσεων είναι εδώ. Εμείς σας βοηθάμε να φέρετε το έργο σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά στις οθόνες χιλιάδων αναγνωστών μέσω της τοποθέτησής του στα πιο διαδεδομένα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

 

  • Επαφές με παραδοσιακούς εκδότες Εάν επιθυμείτε να δείτε το έργο σας σε έναν παραδοσιακό εκδοτικό οίκο, αναζητάμε τους κατάλληλους ανάλογα με τη θεματολογία και το ύφος του βιβλίου σας. Στέλνουμε το έργο σας προς αξιολόγηση και παρακολουθούμε την πορεία του.
  • Δημιουργία αρχείου για print on demand Μια ενδιάμεση λύση που συνδυάζει το ηλεκτρονικό και το έντυπο βιβλίο είναι η δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου που τυπώνεται κάθε φορά που το παραγγέλνει κάποιος. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που γεφυρώνει την απόσταση από την οθόνη στο χαρτί και ακόμα δεν έχει ακόμη διαδοθεί πολύ στην Ελλάδα.
  • Τοποθέτηση σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία Ελλάδας και εξωτερικού ώστε το έργο σας να είναι άμεσα διαθέσιμο σε χιλιάδες αναγνώστες με το πάτημα ενός κουμπιού και έτσι γίνεται πολύ πιο εύκολη και η προώθηση βιβλίων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας έργο!

Δείτε επίσης την ιστοσελίδα μας αποκλειστικά για εκδόσεις βιβλίων.

English Version

Array ( [marginTop] => 100 [pageURL] => [page] => [width] => 292 [height] => 300 [alignment] => left [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )
Please Fill Out The TW Feeds Slider Configuration First